Follow @UMPViajarlo

Flag Counter
Tweets por el @UMPViajarlo.  
UN MÓN
PER VIATJAR-HI
El lloc on compartir els teus viatges   

Espanola    Inglesa
                       
INICI
QUI SOM?
CATALUNYA
ESPANYA
EUROPA
ÀFRICA
AMÈRICA
ÀSIA
OCEANIA
CONTACTE

Som el Sergi i la Yolanda, de Barcelona. Ens agrada moltíssim viatjar i ens hem animat a compartir les nostres experiències i les de qualsevol que vulgui col·laborar.

Durant els nostres viatges, hem conegut llocs meravellosos però també moltes persones que ens han tractat molt bé i a aquest web volem recomenar aquests llocs, restaurants, hotels...perquè tots pogueu gaudir-ne tant com ho vam fer nosaltres.

D'altra banda, als viatges apareixen diverses dificultats, com llocs on es difícil arribar o per on és difícil desplaçar-se, i també volem intentar ajudar tant com sigui possible a resoldre aquest tipus de problemes. Alguns viatges dels que hem penjat són molt recents però d'altres no ho són tant, així que alguna informació d'aquest tipus pot quedar desfasada, per això agrairem totes les vostres col·laboracions per poder anar actualitzant aquesta informació i millorant el nostre web de viatges.

La nostra idea és que qualsevol de vosaltres pugui enviar les seves experiències o informació dels seus viatges a qualsevol part del món, tant destinacions que ja apareixen al menú com les que encara no hi són. Crearem un apartat de relats perquè hi apareguin les narracions completes de diaris de viatge per a qualsevol que vulgui compartir-les o llegir-les, però també pot formar part del web qualsevol informació, per petita que sigui, de punts d'interès, transport, etc.

Si esteu preparant un viatge a qualsevol dels llocs que apareixen a la pàgina o simplement teniu algun dubte o curiositat, no dubteu en enviar-nos un correu a la nostra direcció de correu electrònic (unmundoparaviajarlo@gmail.com) i us ajudarem en tot el que poguem.

Us animem a col·laborar i esperem que aquest projecte vagi creixent i serveixi d'ajuda a molts viatgers i viatgeres.

Moltes gràcies a tots,
Sergi i Yolanda.