Follow @UMPViajarlo

Flag Counter
Tweets por el @UMPViajarlo.  
UN MÓN
PER VIATJAR-HI
El lloc on compartir els teus viatges   

Espanola    Inglesa
                       
INICI
QUI SOM?
CATALUNYA
ESPANYA
EUROPA
ÀFRICA
AMÈRICA
ÀSIA
OCEANIA
CONTACTE

Lió, Desembre 2013  (Sergi i Yolanda)

Aprofitant que hi vam anar a jugar un torneig d'escacs, vam dedicar un dia complet a visitar aquesta ciutat, patrimoni de la humanitat. És molt agradable per passejar, amb el seu casc antic i els dos braços del riu creuats per nombrosos ponts.


Com arribar i sortir

Vam anar-hi en cotxe des de Barcelona. Unes sis o set hores d'autopista separen les dues ciutats. Com passa sovint en moltes ciutats, un cop hi arribes el cotxe és un problema. Els pàrquings són exageradament cars i en moltes zones es paga per aparcar al carrer. Amb l'ajuda d'un mapa vam aconseguir localitzar les zones d'aparcament gratuït i vam deixar el cotxe al barri Part-Dieu a la Rue du Lac amb la Rue du Pensionnat.


Com desplaçar-se

Lió té quatre línies de metro i un funicular, suficient per arribar a tots els punts d'interès turístic de la ciutat. També hi ha moltes línies de bus, encara que no vam agafar-ne cap. De tota manera, les distàncies al centro són curtes i la majoria de desplaçaments es podem fer a peu.


On dormir i menjar

Ens vam allotjar a l'Hotel Ibis Lyon Part Dieu Les Halles (78 Rue de Bonnel, 69003 Lyon), un hotel correcte de tres estrelles encara que amb habitacions minúscules i força allunyat del centre. Al casc antic hi ha diversos restaurants amb bona relació qualitat-preu i adaptables a totes les butxaques, des de fast foods fins a restaurants de preu mig i alt.


Què veure i què fer