Follow @UMPViajarlo

Flag Counter
Tweets por el @UMPViajarlo.  
UN MÓN
PER VIATJAR-HI
El lloc on compartir els teus viatges   

Espanola    Inglesa
                       
INICI
QUI SOM?
CATALUNYA
ESPANYA
EUROPA
ÀFRICA
AMÈRICA
ÀSIA
OCEANIA
CONTACTE

Vancouver, Gener-Maig 2017  (Sergi, Yolanda, Miguel i Jordi)

L'oest del Canadà és una zona que destaca pels seus parcs naturals. Habitualment, associem els parcs naturals a zones allunyades dels nuclis urbans, però aquest no és el cas de Vancouver. Aquí els parcs, plens de vida, es troben dins de la ciutat o a pocs quilòmetres.

Vancouver sorprèn per la seva grandària i la seva varietat. És una ciutat molt gran, amb moltes zones residencials i un centre de gratacels típic de les ciutats d'Amèrica del Nord. Però el millor de Vancouver són els seus parcs: costa creure que una gran ciutat en tingui tants, tan grans i amb tanta fauna.

Moneda i Preus

La moneda oficial del Canadà és el dòlar canadenc. Es pot canviar moneda en qualsevol banc canadenc o en alguns d'Espanya i, en pràcticament tots els establiments, es pot pagar amb targeta de dèbit o crèdit.

Els preus són alts però no tan exagerats com esperàvem a priori. Si es compra en un supermercat, amb una mica de paciència, es poden anar trobant ofertes. Si es menja fora, els fast food tenen preus similars als d'Espanya i a la resta de restaurants el rang de preus és variat, però bastant raonable.

Com desplaçar-se

Moure's per Vancouver és una mica lent donat que la ciutat és molt gran. A banda d'això, la xarxa d'autobusos és bona encara que molt lenta si es va pel centre. En aquest cas és més recomanable fer servir l'Sky Train.

On menjar

Hi ha una gran varietat culinària als restaurants de Vancouver. Es poden trobar restaurants de cuina asiàtica, hindús, mexicana o de qualsevol part d'Europa. Els preus són variats però no són més alts que en qualsevol capital europea. Per als pressupostos més reduïts, hi ha tot tipus de fast food.

Què veure i què fer

DOWNTOWN 

El centre de Vancouver reflecteix la clàssica imatge de ciutat nord-americana amb gratacels per tot arreu.

YALETOWN 

WEST END 

GASTOWN 

Situat entre el mar i Chinatown, Gastown és un lloc ple de bars, restaurants i botigues de records. Si es prefereix un turisme tranquil, potser no és el lloc ideal a Vancouver, però el seu gran valor històric fa imprescindible una passejada per la zona per submergir-se en els orígens pioners de la ciutat.

CHINATOWN 

Aquest barri constitueix una petita Xina a Vancouver. Els fanals decorats amb dracs, els rètols en xinès i els atrafegats comerços d'estil oriental fan dubtar si estem a Nord Amèrica o a Àsia.

MAIN STREET 

UBC (University of British Columbia) 

KITSILANO 

SOUTH GRANVILLE 

GRANVILLE ISLAND 

Aquesta zona comercial, sota el pont que uneix Downtown i South Vancouver, és un atrafegat centre en el qual es reuneixen mercats locals, un curiós mercat per a nens, i empreses turístiques per a l'albirament de balenes.

EAST VANCOUVER